marți, 18 septembrie 2012

SOGORITELE - cel mai nou proiect muzical romanesc!



Piata muzicala romaneasca se imbogateste cu un nou proiect etno-dance! Trupa "Sogoritele" si-a facut deja debutul printr-o serie de concerte sustinute in tara, primele reactii ale publicului fiind cat se poate de bune!
"Sogoritele" Andreea si Anna mizeaza in primul rand pe talent si chimia dintre ele si public, dar si pe melodii cu ritmuri antrenante frumos ambalate in aparitii scenice spectaculoase!

Cele doua sogorite se afla momentan in studio-ul de inregistrari, acolo unde lucreaza intens la primul lor album, material ce va fi lansat cel mai probabil in primavara anului urmator.

Nici aparitiile televizate nu se lasa prea mult asteptate, "Sogoritele" urmand sa apara in curand la unele dintre cele mai urmarite emisiuni de televiziune.

Si pentru ca tacamul sa fie cu adevarat complet, Anna si Andreea vor concerta in luna octombrie pentru romanii stabiliti in Pescara (Italia), alaturi de nume importante ale folclorului romanesc: Maria Ciobanu, Ionut si Doinita Dolanescu.

"Sogoritele" va asteapta cu drag la spectacolele lor, sa cantati si sa petreceti alaturi de ele atat pe melodii cunoscute, cat si pe piese noi ce vor ajunge garantat in topul preferintelor voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu